La Tomaquera

La Tomaquera no s'aguanta sola. Ves quina inutilitat de planta, que de tan domesticada ja no dóna fruït sense que li donin canya. Però ja és això. Cal cuidar i donar canya a les coses que es volen. Aquest blog no pretén més. Rajar de tot plegat sense perdre les ganes per treure'n fruït. Hi esteu convidats i convidades.

dilluns, de maig 22, 2006

L'incivisme dels ciutadans


"El gran problema és l'incivisme per part dels ciutadans"

Aquesta frase sembla extreta del discurs de Joan Clos, Xavier Trias o Albertito Nandez-Diaz. Ho sembla, ho sembla. Però no.

Aquesta frase la diu una tal Virgínia Muré, regidora de Medi Ambient de Badalona i es refereix als residus sòlids que suren a les platges d'aquesta ciutat costanera.
Quan fins i tot l'Agència Catalana de l'Aigua afirma que la brutícia de les platges badalonines té un origen exterior i molt probablement de les rieres del Maresme, la regidora de Medi Ambient s'atreveix a dir que no, que el problema és que la gent és incívica. Cal felicitar-li la sinceritat d'opinió i la manca de demagògia cap al seu electorat.
I posats a felicitar a tomacades també podem felicitar al procés de renovació interna que aquesta formació política ha iniciat a Badalona, posant de cap de llista a una persona que ja era regidor fa 23 anys. És normal, la gent jove encara no tenim experiència. Hem d'escoltar, aprendre i callar, que ja ens arribarà el torn.

2 Comments:

At dimarts, de maig 23, 2006 8:33:00 a. m., Blogger LALO PLATA said...

A favor de la decissió. O no t'has fixat tú. Manquen quadres polítics company, a la política (Çen general) cada día hi ha més mediocres i menys persones.

 
At dissabte, de juny 03, 2006 10:13:00 a. m., Anonymous Anònim said...

Ui! Hay que conocer las "izquierdas transformadoras" de la ciudad y ver qué voluntad participativa y democrática tienen para con su propia gente. No me extraña que algunos se exilen o otros medio nos echemos al monte.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home