La Tomaquera

La Tomaquera no s'aguanta sola. Ves quina inutilitat de planta, que de tan domesticada ja no dóna fruït sense que li donin canya. Però ja és això. Cal cuidar i donar canya a les coses que es volen. Aquest blog no pretén més. Rajar de tot plegat sense perdre les ganes per treure'n fruït. Hi esteu convidats i convidades.

dimarts, de maig 23, 2006

Mrs. Doubtfire és ilegal


"Els veïns saben que hem fet la pressió oportuna amb accions contra els ocupants que ara no enumeraré perquè no sé si són legals del tot, però els veïns ja les coneixen"
EL PERIÓDICO 23.05.06

La política local badalonina no deixa de sorprendre a autòctons i foranis (i als exiliats també). La senyora alcaldesa, Maite "Mrs. Doubtfire" Arqué, ara diu que no sap si el que fa és legal o no.

Cal aplaudir de nou a tomacades la coherència amb que porta la política municipal aquesta gent.
Si no hi havia prou amb un port esportiu més, amb l'excusa que Badalona necessita un port per als pescadors (sic), o amb l'adjudicació sospitosa d'habitatges de protecció oficial ara resulta que és el propi ajuntament qui fa mobbing immobiliari. Això si, a famílies okupes, que amb això es justifica tot. Com deia una noia del propi PSC... que cremin l'Ajuntament amb tots dins i tornem a comencar de nou.
De vegades, malgrat l'optimisme habitual en mi, em passa com a en Federico Luppi quan parla d'Argentina. El problema de Badalona és pensar que Badalona té solució.
Amb aquesta gent, com a mínim, esta clar que no.

3 Comments:

At dissabte, de juny 03, 2006 9:52:00 a. m., Anonymous Anònim said...

¿El gobierno municipal de Badalona? Arrrrrrgh. Tripartitos como ése son los que deberían disol... (dejo de hablar que luego igual S.S., atareadísimo en su grupo municipal, me lee y luego habla mal de mí en las reuniones cupulares de mi organización).

 
At dimarts, de juny 06, 2006 11:01:00 a. m., Anonymous Anònim said...

¿Y mr.Mañas que dice?

 
At dimarts, de juny 06, 2006 1:48:00 p. m., Blogger la tomaquera said...

Me temo que ese está tan dentro de lo dicho en el artículo como el resto. De qué va a trabajar, si no?
Si no sabe hacer otra cosa... y encima lo hace mal... jesús! qué pueblo...

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home