La Tomaquera

La Tomaquera no s'aguanta sola. Ves quina inutilitat de planta, que de tan domesticada ja no dóna fruït sense que li donin canya. Però ja és això. Cal cuidar i donar canya a les coses que es volen. Aquest blog no pretén més. Rajar de tot plegat sense perdre les ganes per treure'n fruït. Hi esteu convidats i convidades.

divendres, de setembre 29, 2006

Testosterona

Avui ha hi vaga al sector de la construcció a Catalunya.

No entraré en els grans temes de la vaga perque no seria mai capaç d'explicar-ho com l'Andrés.

El que si que em ve de gust és explicar i estomacar a algunes perles que ens hem trobat per la obra avui. Dignes d'estudi.

Tomacada als comentaris xenófobs i machitos i a l'excés de testosterona d'alguna gent. A tall d'això us recomana la darrera part d'aquest video. De verdad: hay gente así.

Tomacada també als dos inconscients, que ignorant la seva pròpia vida i la dels seus companys es neguen a prendre cap mesura de seguretat. No pot ser que per dos cavernícoles s'extengui el mite de paleta carajillero.

"Y me quieren poner arnés, atarme como a un perro. Que a los perros les dan más cuerda que a nosotros". Escoltar això descoratja a qualsevol i és per fotre un parell de clatellots a alguns. A veure si el cervell se'ls hi posa al seu lloc.

Tot això no pot fer-nos oblidar que el principal motiu de la sinistralitat laboral és la manca de mseures de seguretat i formació per part de les empreses, que per estalviar-se diners i guanyar cada cop més, poder comprar empreses energétiques i especular cada cop més i més (amb les vides humanes que no són les seves, és clar).

7 Comments:

At diumenge, d’octubre 08, 2006 10:00:00 a. m., Blogger Alberto said...

Efectivament company Tomaquera, és trist però malauradament hi ha molta gent així en aquest món. Casos com els que dius ens han d' encoratjar als sindicalistes a continuar en la nostra lluita per la sensibilització en l' adopció de mesures de seguretat no només a l' empresariat, tan pervers com sembla, si no també i especialment a la mateixa classe obrera. Cal doncs trencar tòpics de que aquell qui pren mesures de seguretat a la feina és un marieta. Senzillament, és un imbècil.

 
At diumenge, d’octubre 08, 2006 2:11:00 p. m., Blogger Izan said...

compi, al meu blog podràs trobar algunes "afotos" de la vaga.

Malgrat que no sóc del sector, aquest dia em vaig afegir a companys que si que ho eren per solidaritat i pdoer escampar el missatge prevencionista.

Entre tu i jo, ara que ningú ens llegeix, un parell de tomaquets... per a un cap d'obra que em vaig trobar. Menudo pajaro!
Salut

 
At diumenge, d’octubre 08, 2006 4:43:00 p. m., Blogger la tomaquera said...

Truquillo pedant de qui només ha fet un piquet:
Màgic. Cap d'obra que no permet als trfeballadors fer vaga? Comences a fer fotos a totes les mancances de seguretat de l'obra... automaticament es baixen els fums i el propi encarrega fa fora els treballadors. Acollonation, tu...

 
At dilluns, d’octubre 09, 2006 11:00:00 a. m., Blogger Izan said...

Bueno, si et sóc sincer, va ser molt més complicat que això. A més, algunes d'aquestes cosetes no es poden explicar.
De fet, de piquets ja n'he fet uns quans, i el més durillos que recordo són els del tèxtil... ( sobretot per la poca organtizació del sector)
Reconec que en el sector de l'obra, sóc un poco pardilloooorl

 
At dimarts, d’octubre 10, 2006 7:40:00 a. m., Blogger Andrés Querol Muñoz said...

Tomaqueeeeeeeeeera! Andestás? Vuelve, no dejes a tu pueblo huérfano de tomates!

 
At dimarts, d’octubre 10, 2006 8:10:00 a. m., Blogger la tomaquera said...

Voooy, voy, es que estoy poco inspirado...

 
At dimarts, d’octubre 10, 2006 10:44:00 a. m., Anonymous Anònim said...

Pues inspirate, hombre.....

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home