La Tomaquera

La Tomaquera no s'aguanta sola. Ves quina inutilitat de planta, que de tan domesticada ja no dóna fruït sense que li donin canya. Però ja és això. Cal cuidar i donar canya a les coses que es volen. Aquest blog no pretén més. Rajar de tot plegat sense perdre les ganes per treure'n fruït. Hi esteu convidats i convidades.

dimarts, de novembre 07, 2006

El Click


Quan hom intenta forçar la postureta, semblar coses que no són i enganyar la gent mirant-los amb aires de superioritat al final passa el que passa. Que si les coses no surten com vols tot es capgira i no hi ha una sortida digne possible.

Al nostre protoPresident li ha sortit malament. Ha forçat la postureta, tot JFK, ell. Ha volgut portar el "talante" disfressat d'antic seny llemosí. Però el seny i l'oasi català ja fa temps que ell mateix se'l va carregar. I ara, davant l'evidència d'una voluntat de Govern d'Esquerres, al cap de l 'imperturbable s'ha sentit un "click".

És un sorollet que a mi em recorda a la Claudia Christiani, la protagonista del gran còmic de Milo Manara. La pobre Claudia patia un desordre sexual. Quan el cap li feia "click" s'excitava i ja no es podia parar.

Al protoPresident li ha passat el mateix. Veure a un MH Txarnego li ha trasbalsat. Ara, a mitja partida, vol canviar les normes del joc. Ara cal tenir més vots que ningú, no com fa 3 o 7 anys, que amb més escons era suficient. Ara tot és buscar exemples per tota Europa de com el partit amb més vots sempre és qui governa. Ja no recorda que a alguns municipis ells (i tots el demés) fem el mateix: buscar coalicions per tal d'aconseguir fer les polítiques que ens semblen més adients.

Ara ell vol "el poder per a millorar el país" i les esquerres el volen "pel poder en si mateix". Pobre Artur, quina abnegació pel país...

M'aguantaré. No deixaré que de dins meu surti el click que tant em ve de gust... (i quina pena perque la diria de ben grossa....)

6 Comments:

At dimarts, de novembre 07, 2006 6:19:00 p. m., Anonymous Anònim said...

jajaja, la composició fotogràfica t'ha quedao molt maca.. que em fot llàstima i tot amba aquesta cara.
:)

 
At dimarts, de novembre 07, 2006 7:28:00 p. m., Blogger el duende en la luna said...

Digue-ho, no t'ho quedis dins, et pot provocar una úlcera, la mateixa que ara deu estar creixent dins d'alguns polítics ara mateix, tants els d'aqui, com els d'allà.
Ahir mai havia vist veure tanta aigua com ho van fer en Mas i Duran i Lleida. Seguro que eso es síntoma de algo, malo seguro.......para ellos, claro.

 
At dimecres, de novembre 08, 2006 9:18:00 a. m., Anonymous Anònim said...

Al Mas le están sonando tantos clicks ahora mismo en la cabeza que tiene el cerebro chirriando!!! Normal que haga estas declaraciones y que busque ejemplos inútilmente... tiene la pataleta de los perdedores y le come la impotencia.
Que ya se veia como el Honorable Mas (o el Mas Honorable) y le ha salido el tiro por la culata....

Hala, que se joda! Y que se tome un almax.

 
At dijous, de novembre 09, 2006 9:37:00 a. m., Anonymous Anònim said...

I per més "inri"... goita quin "xiringu" s'han muntat per anar paliant els clicks, clicks...

http://www.maspresident2006.com/

 
At dijous, de novembre 09, 2006 8:05:00 p. m., Blogger Alberto said...

No sabía que eras fan de Manara, tú sí que sabes Tomaquera...

 
At dijous, de novembre 16, 2006 1:42:00 p. m., Anonymous Anònim said...

Espero que te guste este cartel que hizo Milo Manara a Democrazia Proletaria en los 80:
http://img226.imageshack.us/img226/842/chedpnf2.jpg

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home