La Tomaquera

La Tomaquera no s'aguanta sola. Ves quina inutilitat de planta, que de tan domesticada ja no dóna fruït sense que li donin canya. Però ja és això. Cal cuidar i donar canya a les coses que es volen. Aquest blog no pretén més. Rajar de tot plegat sense perdre les ganes per treure'n fruït. Hi esteu convidats i convidades.

dimecres, de novembre 15, 2006

Asuntos Internos


TVE1: Obiang admite que los paises occidentales le exigen avances democráticos y libertades pero que los paises en desarrollo no están preparados para la democracia.

La foto adjunta no ofereix cap sorpresa. Amistades Peligrosas però no sospitosas. El que fa mal és la mateixa foto amb en Zapatitos, el soparet amb el Juancar i que hagin volgut ficar a aquest dictador dins el Congrés dels Diputats.

El senyor Teodoro Obiang és el dictador de Guinea Ecuatorial, antiga colònia espanyola. Una dictadura d'aquelles a la vieja usanza, bananera i tribal, tot i que menys simpàtica que aquesta, que ens mostraven qualcosadisinistra al juliol.

Però aquest personatge ha trobat un forat a l'Alianza de Civilizaciones (i de pous petrolífers) de Zapatitos. Zapatitos es pensa que havent tornat les tropes d'Iraq i amb el paperot fosc que fa el PP en té prou per guanyar un altre cop. I el problema igual és que és veritat i fins i tot desitjable. Així de malament pinta la política estatal.

Al gra, tomaquera...
Guinea Ecuatorial produeix tants barrils de petroli per habitant com Kuwait (són poqueta gent a tot dos llocs) però la redistribució de la riquesa és encara pitjor que al país del Golf Pèrsic.
La democràcia no existeix, partits polítics a l'exili, absència dels serveis més bàsics (sanitat o ensenyament) i, per acabar-la de matar, el senyor Obiang s'atreveix a dir que és que el país no esta preparat per ser democràtic, que aquests problemes són "asuntos internos".

Interns? ara que hi penso... ara que tindrem els Mossos... no, no, és igual...

2 Comments:

At dimecres, de novembre 15, 2006 11:34:00 p. m., Blogger Ramon Armengol said...

Si, si, diguemo-ho. Ens redimint del que van fer els almogavers i fem el mateix pero alliberant pobles opimits!!!!

 
At dimecres, de novembre 15, 2006 11:34:00 p. m., Blogger Ramon Armengol said...

Els cascos ecosocialistas!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home