La Tomaquera

La Tomaquera no s'aguanta sola. Ves quina inutilitat de planta, que de tan domesticada ja no dóna fruït sense que li donin canya. Però ja és això. Cal cuidar i donar canya a les coses que es volen. Aquest blog no pretén més. Rajar de tot plegat sense perdre les ganes per treure'n fruït. Hi esteu convidats i convidades.

dimecres, de juny 14, 2006

Ser padres, hoy

The Country: "Detenida una madre cuyos hijos, de siete y tres años de edad, dieron positivo a la cocaína"

A mi, que això de ser pare em resulta quelcom d'extrema responsabilitat i em genera molts dubtes, no deixa de sorprendre'm la contradicció que hi ha en aquesta societat sobre les exigències de la paternitat.
Si vols adoptar una criatura t'exigeixen de tot: nivell adquisitiu per sobre la mitjana, estabilitat emocional (la inquisició dels serveis socials fa por) i molts altres factors que no es demanen a qui decideix i pot portar una criatura al món.
Ara em possaré extremista però crec que per ser pare o mare caldria passar un examen. I caldria aclarir que la pàtria potestat no hauria de ser dels progenitors, sino de l'Estat, com a garant de la seguretat, educació i benestar de tota la ciutadania, sigui de l'edat que sigui.
Los hijos vienen de prestao, no son un regalo i si tot va be marxaràs abans que ells. I si quan ens presten un cd intentem tornar-lo en bones condicions... què no haurem de fer amb una personeta...
Exàmens de pare i mare ja! I els meus amb Matrícula d'Honor, que mira que ben plantat he sortit.

6 Comments:

At dimecres, de juny 14, 2006 2:27:00 p. m., Blogger Andrés Querol Muñoz said...

Duran no sé si lo veria muy claro esto...

Por cierto, buen detalle la imagen. Qué buena está la hija de Matrimonio con hijos, no?

 
At dimecres, de juny 14, 2006 3:46:00 p. m., Blogger la tomaquera said...

Espérate... si le das un ministerio éste te firma la ley de libertad de aborto para transexuales mahometanos...

Ahora descubres a Christina Applegate? Aix...Ándres... qué vamos a hacer contigo?...

 
At dijous, de juny 15, 2006 9:26:00 p. m., Blogger Alberto said...

Hola tomaquera, comparteixo amb tu l' opinió de que la pàtria potestad dels nounascuts hauria de ser de l' estat. En tot cas, jo aniria més enllà i penso que l' Estat no només ha de ser distribuidor de la riquessa sino també dels fills. Seguint la màxima "A cada cual según sus necesidades y cada cual según sus capacidades" es procediria a repartir els fills en funció de la capacitat i necessitat de la parella o persona que adoptés.

 
At dijous, de juny 15, 2006 9:36:00 p. m., Blogger Alberto said...

Ah, me olvidaba..y que tengan preferencia a la hora de adoptar los que tengan carnet del partido y del sindicato!

 
At dimarts, de juny 20, 2006 4:51:00 p. m., Blogger LALO PLATA said...

A veces, sólo a veces, sois de un stalinista que da miedo. ¿Estado responsable de niños? Pero si no hacen bien ni las autopistas... Lo de un carnet para padres... Pues no, preferiría un curso de capacitación obligatorio, que al fín y al cabo, ésto debe ser lo único que hacemos con libertad (y condicionada) desde que el hombre y la mujer existen sobre la capa de la tierra.

 
At dimecres, de juny 21, 2006 7:10:00 a. m., Blogger la tomaquera said...

Ya ha salido el monitor de esplai que llevas dentro...

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home