La Tomaquera

La Tomaquera no s'aguanta sola. Ves quina inutilitat de planta, que de tan domesticada ja no dóna fruït sense que li donin canya. Però ja és això. Cal cuidar i donar canya a les coses que es volen. Aquest blog no pretén més. Rajar de tot plegat sense perdre les ganes per treure'n fruït. Hi esteu convidats i convidades.

dimecres, de juny 07, 2006

Haz lo que yo diga... (II)


L'edició digital de La Vanguardia d'avui fa la següent enquesta:
¿Supone Irán una amenaza nuclear? A hores d'ara més del 80% de la gent que hi ha participat a dit que si.

No és d'estranyar. De fet, qualsevol pais que tingui armes nuclears esdevé, òbviament, una amenaça nuclear. La sopa d'all.
El que emprenya i és de tomacada és que des de la majoria dels mitjans de comunicació i en la major part de les societats ningú s'indigni pel fet que els paisos ja nuclearitzats segueixin comptant amb aquestes armes, alhora que prohibeixen als altres d'afegir-se a tan "selecte" club.
Quina força moral tenen els EUA d'Hiroshima i Nagasaky o la França de les proves de Mururoa a dir a la resta el que poden o no fer?
Mentre aquest paisos no es desfacin del que tenen resulta insultant les seves amenaces a altres estats. Sobirans els uns, sobirans els altres.
Lluitem per un futur sense armes ni energia nuclear, però prou de demagògia barata.

3 Comments:

At dijous, de juny 08, 2006 3:53:00 p. m., Blogger Andrés Querol Muñoz said...

Amiga tomaquera, ya sabes que yo cada vez soy más de derechas. La cuestión es que vale, EEUU y demás no tienen fuerza moral ninguna para predicar la paz nuclear.

Pero eso quiere decir que no tengamos que oponernos a que otros países desarrollen la capacidad nuclear? Y vale, EEUU es el imperio, invade otros países, monta golpes de estado, son más de derechas que el papa wojtila y demás,... pero qué quieres que te diga, me sigo fiando menos del régimen de los ayatolás.

Y sí, lo que hay que decir es que nadie debería tener armamento nuclear. Pero con esto pasa como con la propuesta de Estatut del 30 de septiembre, no es lo que ahora se somete a consulta.

 
At divendres, de juny 09, 2006 8:21:00 a. m., Blogger la tomaquera said...

A ver, Querolín,
¿Acaso he dicho yo que esté bien tener armas nucleares? ¿He expresado simpatía por la banda de majaderos persas que dirige ese pais? No y no, Querol.
Mi crítica es a la legitimidad de los paises ya nucleares, que hay que decírtelo tó.
Sabes? echo de menos a pleitaguein, donde estará...?

 
At dilluns, de juny 12, 2006 2:01:00 p. m., Blogger Andrés Querol Muñoz said...

aaaaaaah, vale.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home